tirsdag den 18. oktober 2016

Semi-dried tomater fra drivhuset

Skønt med masser af tomater. Jeg måtte finde på noget at gøre ved dem, da vi ikke kunne spise tomatsalat (og nyde det) hver eneste aften til sidst.

Det er nemt og lækkert er det med semi-dried tomater-

Alle tomater halveres og lægges på bagepladen, lækker olivenolie hældes, drys med god salt (evt. krydret) og frisk timian, rosmarin kan tilføjes efter behov.

Så er det i ovnen i 5 timer ved 100gr. Når der er kølet af hælder jeg dem i et hyggeligt glas (skyllet i atamon) og fylder om med lækker olivenolie.










3 kommentarer:

  1. Woooooo sikke en fantastisk skøn ide.
    Det er lige mig.
    Fra jord til bord.
    Ser så skønt ud. Tak for ideen.

    Skøn torsdag
    Charlotte

    SvarSlet
  2. Hej Charlotte,
    Tak for dit besøg - altid hyggeligt
    God weekend
    Annette

    SvarSlet
  3. Det er da Mums! Det er da sommer-smag hele året rundt. Hygge herfra.

    SvarSlet